Let me tell you something about me, myself and I ...

Random facts:

  • Weet af en toe niet eens hoe oud ze écht is … om onduidelijkheden te voorkomen, bouwjaar 1984 it is ;).
  • Lacht hard om haar eigen grappen, vooral als er niemand om moet lachen.
  • Zingt kneiter vals mee met het foute uur op Q music. Ik beperk me tot mijn auto, zodat ik jou een ritje bespaar naar de gehoorspecialist.
  • Is dol op eten. Zoet, zuur, hartig en bitter …  Mijn leven zou eenvoudiger zijn als ik iets minder zou lusten.
  • Ik ben vast en zeker in een vorig leven een Rotterdamse geweest. Je zou namelijk niet zeggen en horen dat ik het grootste gedeelte van mijn leven in Brabant heb gewoond.
  • Lustte tot 2012 géén rijst. Ja, je leest het goed, deze exotische tante ging destijds beter op de Hollandse pot.
  • Heeft 3 jaar lang haar partner proberen te overtuigen om een Franse Bulldog te nemen. Kocht er eentje en kreeg meteen instant karma. Onze Nel is verliefd op mijn partner. 
  • Wilde haar moederwens laten gaan, omdat ze zo bang was voor naalden (vruchtbaarheidstraject). Intens dankbaar dat ik de kans toch heb gepakt en een mooie dochter heb mogen krijgen. 

Zeg eens eerlijk...

Humor is één van mijn sterkere kanten, al zeg ik het zelf.

Helaas heelt humor niet alle pijnen, weggestopte of niet aangekeken emoties. En al helemaal geen (overgeërfde) trauma’s.

Toch geloof ik dat lachen ook weer wat licht aan het het einde van de tunnel kan geven. En het leven bestaat nu eenmaal uit een lach en een traan. Uit yin en yang en uit donker en licht. Het leven zit vol dualiteiten. 

Zelfhelend vermogen

Ik ben all about het zelfhelende vermogen activeren, zodat jij jezelf kan helpen om los te komen van alles wat jou nu klein of tegen houd. 

Don’t worry! Je doet het wel alleen, maar ik sta naast je. Ik zie je, wanneer je vast loopt of struggled. Wanneer je het moeilijk hebt bent ik er voor jou. Ik ben er zelfs naderhand voor al jouw vragen. Zie mij maar als jouw zijwieltjes tijdens jouw reis terug naar jezelf. 

Waar ik in geloof

Ik geloof in ons zelfhelende vermogen. Ik geloof in jou! 

En daarom wil ik jou helpen, zodat jij jezelf kan leren helen. Ik ben jouw zijwieltjes tijdens jouw (heling)reis, zodat je je niet eenzaam en alleen hoeft te voelen.

En iemand hebt die je een spiegel voor houdt, je stimuleert om jouw eigen pad te doorlopen, je zelf aan het denken zet als je vastloopt of gewoonweg naar je luistert als je het nodig hebt!

Leef jouw waarheid!

Ik kan mijn verleden niet veranderen, maar ik kan al mijn levenslessen omzetten in het helpen van jou. Hierdoor kan ik jou ‘eerder; helpen om jouw waarheid te spreken, voelen en leven.  

Gewoon omdat het kan!  

Waardoor je zoveel meer vrijheid en rust zal ervaren. 

Favoriete quote van Thilata: ' Helen is weer opnieuw leren voelen.'

Mijn kernwaarden:

1. Verbinding.Ik hou van oprechte connecties, ook met jou. Juist met jou!

2. Betrouwbaar. Ik ben er echt voor jou. Ik zie jou, ik voel jou, ik ben er voor jou!

3. Veiligheid. Bij mij is niks te gek en ben je veilig om te zijn wie je bent.

4. Het coachen vanuit diverse dualiteiten, zoals zacht en direct, persoonlijk en zakelijk, donker en licht, serieus en hilarisch, je doet het alleen maar je bent niet alleen.

5. Vertalen wat wij rationeel niet altijd begrijpen. Oftewel het onzichtbare zichtbaar maken

Loslaten

Liefs

Wat zij zeggen over mij:

Contact