Doorbraak sessie

Lieverd, deze sessie is voor jou als jij nu al een tijdje aan het aanrommelen bent. Je hebt het gevoel dat je heel veel doet, maar in steeds in het zelfde cirkeltje blijft hangen. Tegelijkertijd merk je dus dat je niet echt veel verder komt.

Je loopt tegen een aantal dingen aan, op zakelijk of persoonlijk vlak. 

Je wilt graag veranderen, groeien, maar je hebt inmiddels géén idee meer wat je zou kunnen doen. 

Tijd om hulp in te schakelen! Jij hebt behoefte aan een kort, effectief en intensief moment, zodat je hierna zelfstandig verder kan gaan.  

Je hebt behoeften om samen met een ander te onderzoeken wat je anders kan doen. Graag hoor je de frisse blik van ‘de buitenstaander”, want wellicht brengen deze je verder dan je zelf bent gekomen. Je bent ook niet vies van eerlijke en soms directe feedback. Altijd vanuit een liefdevol en warm hart voor jou!

Deze sessie wordt voor jou op maat gemaakt. Ik vind het belangrijk om jou een persoonlijke en betrokken gevoel te geven, zodat jij je op jouw gemak voelt om je tijdens deze “kortere” sessie open te kunnen stellen. 

We kijken dus samen naar jouw specifieke behoeften en wensen.

Deze behoeften en wensen zet ik om in een programma.

De ene keer gaan we actief aan de slag. Het kan ook zo zijn dat we ons richten op vertraging en naar binnen richten, omdat jij van nature al zoveel rent van hot naar her.

Intuïtief voel ik wat jij nodig hebt. Samen met jouw vraagstukken gaan we aan de slag, waarop eerlijke feedback krijgt.

Denk aan: opstellingen, cacao of energie transmissies ceremonies, creatieve oefeningen, persoonlijk leiderschap oefeningen, enz.

Klaar om oude patronen te doorbreken?

En voel je dat het tijd som meer verbinding te maken met jouw eigen energie? Te luisteren, naar wat jij het liefste zou willen doen en uitdragen, zonder lasten te ervaren wat anderen zeggen.

Wat kan je bijvoorbeeld verwachten tijdens een sessie?

Denk aan: opstellingen, cacao of energie transmissies ceremonies, creatieve oefeningen, persoonlijk leiderschapsoefeningen, enz. 

Bekijk mijn Instagram account om te zien wat je kan verwachten hier.

          Ik bring myself
           Back to myself

Je kan deze doorbraak ook boeken met een eigen groep collega’s, vriendinnen, enz. Neem gerust contact met me op. Dan bekijken we samen even wat de mogelijkheden zijn.

Doorbraak sessie

Doorbraak sessie

Vragen over een doorbraak sessie?